Snoqualmie Pass Artists’ Vacation Home

Our clients moved to the PNW in part because of their love for the cult classic tv show, Twin Peaks. They wanted to bring the spirit of this show to their vacation retreat for inspiration. The focus for this vacation home was to utilize sustainable, vegan and used/re-purposed items. Stylistically, we chose to mix Victorian, industrial, modern and rustic elements layered upon the existing log cabin structure.

While a remodel wasn’t necessary, we chose to paint all interior walls a dark moody blue with the existing quirky cabinets in a lighter version of the same blue. In line with the goal of sustainability, we re-used the clients existing dining table and chandelier while pairing it with re-upholstered vintage dining chairs. The drawing room’s Victorian antique daybed also serves as a guest bed. Details like the moody cloud wallpaper and the collection of staffordshire dog figurines are one of the many details tie everything together. This vacation home is just what the client asked for and a style that we had fun creating.

FEATURED IN

Seattle Magazine

Rue Magazine

PHOTOS BY ALEX HAYDEN